Genç Nilüferliler, paylaşımın öne çıktığı ramazanda “bir tutam mutluluk” kampanyası başlattı

Nilüfer için düşünmek, üretmek, paylaşmak, hatta bir şeyler yapmak ve Nilüfer’de yaşayanların kent bilincini geliştirmek üzere her görüşten pırıl pırıl gençlerin bir araya gelerek oluşturdukları, hızla da büyüyüp etkinliğini arttıran bir sivil toplum yapılanması var:
Genç Nilüferliler.
Hedefleri arasına Nilüferliler arasındaki ilişkileri geliştirmeyi amaçlayan sosyal projeleri de koyan Genç Nilüferliler, içinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayının paylaşım özelliğine uygun sosyal bir proje başlattı.
Proje…
“Bir tutam mutluluk” adını taşıyor ve bu sayede Nilüfer’de yaşayan yardıma muhtaç ve kimsesizlere yardım götürülmesini hedefliyor.
Bu amaçla da…
İhtiyacı olan kişilere ramazan ayı süresince gıda yardımı paketleri götürülecek.
Gerçi…
Genç Nilüferliler bu paketleri kendi olanaklarıyla hazırlıyorlar ama Nilüfer’e katkı yapmak isteyen işadamları şirketler ve işletmelerin yapacakları yardımlara da açıklar.
En azından…
Ramazan nedeniyle yoksul kişi ve ailelere yardım yapmak isteyenler için Genç Nilüferliler organize bir güç olarak aracılık sağlamak istiyorlar.
Bu arada…
Genç Nilüferliler kendi içlerindeki sosyal çalışmalar kapsamında bir de tiyatro grubu kurdular. Gençlerden oluşan bu tiyatro grubunun hedefi ise Nilüfer’i sanat kenti yapmak.
Üstelik..
Genç Nilüferliler’in tiyatro grubu, Nilüfer ilçesinde yaşayıp tiyatroya ilgi duyanlara da açık.