SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş 22 Ağustos’ta iftara, 4 Eylül’de de “Bursa’da evet” mitingine geliyor

Bir yandan… Milli Görüş çizgisinin efsanesi ve doğal lideri Necmettin Erbakan’ın olağanüstü kurultay baskısını fazlasıyla üzerinde hisseden Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş önümüzdeki 24 gün içinde iki kez Bursa’ya gelecek.
Kurtulmuş’un ilk ziyareti Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın 22 Ağustos’ta Çukurca’daki Sukaypark’ta organize ettiği geleneksel iftar yemeği için olacak.
Gerçi…
22 Ağustos’taki iftar nedeniyle gerçekleşecek ziyaretin ayrıntılı programı henüz hazırlanmadı ama SP Bursa İl Başkanı Hilmi Tanış’ın gönlünden, Ulucami yanındaki Orhangazi Parkı’nda ikindi namazı sonrası SP Genel Başkanı Kurtulmuş ile Bursalılar’ı buluşturmak geçiyor.
Bu arada…
Referandumda “evet oyu” kararı alan ve bu yönde çalışmaya başlayan Saadet Partisi’nin kampanyasındaki miting programı da belli oldu.
Buna göre…
Kurtulmuş 4 Eylül Cumartesi günü bu kez de miting için Bursa’ya gelecek.
Şehreküstü Meydanı’nda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginden 3 gün önce yapılacak SP mitinginin adı da “Bursa’da Evet Mitingi” olacak.
Genel başkanlarını 24 gün içinde iki kez ağırlayacak olan SP teşkilatları da bugün kesinleşen iki programın ardından çalışmalarına büyük bir hızla başladılar.