Referandumdaki çalışmaları nedeniyle AK Parti teşkilatına Genel Merkez’den teşekkür geldi

Gözlemimizi daha önce de paylaştık… 12 Eylül’deki referandum öncesinde siyasi partiler arasında en organize propaganda çalışmasını Adalet ve Kalkınma Partisi yürüttü.
O günlerde…
AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın’ın adeta bir maestro gibi yönettiği çalışmalarla AK Parti sözcüleri ayak basmadık yer bırakmadılar. Her yere ulaşıp herkese “neden evet oyu vermeleri gerektiğini” anlattılar.
Siyasette teşkilatlara daima çalışmak hem de çok çalışmak düşer.
Ama…
Bu çalışmaların Genel Merkez tarafından görülmesi, parti büyüklerince takdir edilmesi de teşkilatları sonraki çalışmalar için de motive eder.
İşte…
O motivasyon AK Parti Genel Merkezi’nden Bursa teşkilatına geldi.
Daha doğrusu…
Bursa’da yürütülen çalışmaların organizasyonu ve elde edilen sonuç AK Parti Genel Merkezi’nin de ilgisini çekti.
Bu nedenle…
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’den teşekkür yazısı geldi.
Yazıda…
“Türkiye’yi çağdaş uygarlıkların üzerine çıkarma sürecinde aldığınız görevden dolayı şahsınızda tüm teşkilat mensubu arkadaşlarınızı tebrik ediyorum” diyen Erdem, ülkenin artık daha özgür, daha müreffeh ve daha demokratik olacağına işaret edip kutluyor:
“Güçlü ve büyük Türkiye için ortaya koyduğunuz yüreğinizden dolayı size teşekkür ederim.”
Referandum çalışmalarındaki başarının Genel Merkez tarafından takdir edilmesi, AK Parti Bursa teşkilatı için de ayrı bir motivasyon oluşturdu.
Nitekim… 
Teşkilat olarak referandum sürecinde çok çalıştıklarını söyleyen AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın da teşkilat olarak duydukları memnuniyeti dile getirdi ve “Referandumda çok çalıştık, anayasa paketinin içeriğini vatandaşlarınıza en ince ayrıntısına kadar anlattık, başarıyı hep birlikte elde ettik” dedi.