Genç Nilüferliler 10 Kasım’da Atatürk’ün huzurunda olmak için Anıtkabir’e gidiyorlar

Yola çıktıklarında Nilüfer’de yaşama katkı koymak ve günlük yaşam içinde Nilüferli’nin sesini duyurmak en önemli hedefleriydi. O nedenle de çok büyük bir ilgiyle karşılaştılar ve kısa süre içinde adeta kartopu gibi büyüdüler.
Çünkü…
Nilüfer’in sosyal organizasyonunda çok önemli katkılar sağladılar, belediye-halk ilişkisinde ve iletişiminde doğru bağlantıların kurulmasına aracılık ettiler.
Şimdilerde…
Bir yandan sivil toplum hareketi olmaktan dernekleşmeye geçerek sivil toplum örgütü olma çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da Nilüfer’in kentsel oluşumu sloganıyla kentlilik bilincini geliştirecek her çabanın içinde oluyorlar.
Sonuç da alıyorlar.
Örneğin…
Onbinlerce kişinin katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Zülfü Livaneli konseri ile taçlanması için kampanya başlattılar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de bu sese kulak verdi ve halkın isteğini yerine getirip 29 Ekim’in Zülfü Livaneli konseriyle kutlanmasını sağladı.
İşte…
Nilüfer ve Nilüferli için böylesine heyecan duyan Barış Yıldırım liderliğindeki Genç Nilüferliler kendilerini daha da heyecanlandıran bir adım atıyorlar.
Bu kez…
Bursa dışına ilk seyahat olarak 10 Kasım’da Atatürk’ün huzurunda Anıtkabir’de olmak üzere harekete geçtiler.
Üstelik…
En büyük desteği yine Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey verdi. Bozbey’in sağladığı otobüsle, ölümünün 72. Atatürk’ün Anıtkabir’de huzuruna çıkacaklar.
Bu yolculukla da…
Hareketin lideri Barış Yıldırım’ın vurguladığı gibi, Genç Nilüferliler oluşumunun Atatürk devrimlerinin peşinden gittiğini bir kez daha vurgulayacaklar.
Genç Nilüferliler’i çok heyecanlandıkları yolculuğa çıkaracak otobüs bu gece saat 01.00’de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki Akuğur Alışveriş Merkezi önünden hareket edecek. Otobüs, Anıtkabir’deki törenlerin ardından Bursa’ya dönecek.