Son 5 MHP Bursa İl Başkanının beraberliğini örnek gösteren Bahçeli’den teşkilata mesaj: Tek başına iktidara inanmayan zahmet etmesin

1997’den bu yana MHP Bursa İl Başkanı olarak görev yapan İsmet Büyükataman, Necati Özensoy, Fevzi Zırhlıoğlu, Arif Demirören ve iki hafta önce göreve atanan Tevfik Topçu geride bıraktığımız hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler.
Topçu yönetiminden bazı isimlerin de yer aldığı ziyarette, 1997’den bu yana görev yapan il başkanları tablosunun tek eksiği Necati Uğur Öztürk oldu.
Bursa’nın sergilediği birliktelikten çok mutlu olan Bahçeli, bu tablonun “örnek olması için tüm illere gönderilmesini” istedi.
Sonra da…
MHP teşkilatlarına seçimlere yönelik kritik mesajlar verdi:
“Bu dönem Türkiye için çok kritik. O nedenle MHP’nin tek başına iktidar olma zorunluluğu var. Çalışmalarınızı buna göre yapın. Eğer teşkilatlarımızda MHP’nin tek başına iktidar olacağına inanmayan varsa, hiç zahmet etmesin.”
Ayrıca…
Partiye dönmesinde sakınca olmayan kim varsa davet edilmesini isterken de, “Ahde vefası olmayanları da barındırmayın” dedi.