MHP Genel Başkanı Bahçeli sosyal medyada… Facebook’ta hem uyardı, hem yeni yıl mesajını verdi

İnternette Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar başlangıçta sosyal paylaşım amaçlı sitelerdi. Ama çok hızlı bir şekilde iletişim aracına dönüştüler.
Şimdilerde de sosyal medya halini aldılar.
Sosyal medyayı başlangıcından bu yana çok etkili kullanan siyasetçiler var.
Örneğin…
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bu konuda herkesten önde. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medyaya önem veren liderlerden biri.
Son dönemde…
CHP’nin eski lideri Deniz Baykal’ın başını çektiği, aralarında Bursa eski milletvekili Onur Öymen’in de yer aldığı grup ise, görüşlerini paylaşıp uyarılar yaptıkları sosyal medyada etkilerini arttırıyorlar.
Bütün bu süreçte…
Adına en çok sayfa açılan lider olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de son günlerde Facebook üzerinden mesajlarını doğrudan yayınlamaya başladı.
Nitekim…
Bahçeli pazar günü akşam saatlerinde yeni yıl mesajını, abone sayısı 45 bine yaklaşan Facebook sayfasından yayınladı. 4 bine yakın beğendi işareti alan mesajında şunları yazdı:
“Acısıyla tatlısıyla, hüznüyle coşkusuyla bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla ulaşmış bulunmaktayız.  Dileğim, yeni yılın barışa, kardeşliğe, refaha ve dargınlıkların bitirilmesine vesile olması; taze başlangıçlar eşliğinde ve sıcacık duygular altında herkesin bir arada bulunmasını sağlamasıdır.”
Özel bir vurgulama yapıyor:
“İnancım odur ki, Türk milleti kendisine yönelen musibetlerden eninde sonunda kurtulacak, tehdit ve tehlikeleri asırların imbiğinde damıtılan kudretiyle etkisiz kılacaktır.”
Bu mesajın ardından…
Bahçeli’den, 2 bine yakın kişinin beğendi olarak işaretlediği bir uyarı da dün öğleden sonra geldi:
“Türk’ü, Türkçeyi, Türk milletini; siyasi fantezileri uğruna değersizleştirmeye, küçültmeye ve içini boşatmaya çalışanları emin olun ki ne millet ne de yüce Allah affedecektir…”