1980 öncesini anlatan Ülkücüler filmini sinemada izlemek için Ülkücü camia salon kapatıyor

Alışılmış sinema filmlerinin dışında, belgesel özelliğiyle öne çıkan bir film oldu Ülkücüler. 1980 öncesi Ülkücü gençliği anlatıyor.
Senaryosunu Bilal Kalyoncu’nun yazdığı, yönetmenliğini ise Halil Sarı ve Bilal Kalyoncu’nun birlikte yaptığı, daha çok Ülkü Ocakları’nda geçen belgesel ağırlıklı filmin oyuncu kadrosu olarak afişlerde Faruk Akçam, Murat Avşar, Bertan Avcı, Ersan Aygün, Oğuzhan Çilenk, Murat Gökmen,  Fatih Gütler, Yavuz Öğret, Engin Kavacık, Kamil Kurt, Yerhan Pamer gibi isimler yer alıyor.
Bursa’da da vizyona giren filmi Ülkücü camia bugün topluca izleyecek. Bunun için de AS Merkez Avşar Sineması salonu bu akşam 19.30’da kapatıldı.
Özel gösterime Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Günışık, Türk Ocakları Başkanı Prof. Dr. Selçuk Kırlı, Aydınlar Ocağı Başkanı İhsan Bilgili, Ülkü-Tek Başkanı Ekrem Sütçü, Kamu Çalışanları Vakfı Başkanı Cengiz Taflıoğlu, Ülkücü İşçiler Birliği Başkanı Süleyman Günindi, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların başkanlarıyla MHP İl Başkanı Tevfik Topçu ve yönetim kurulu üyeleri katılacaklar.
Ayrıca…
Ülkücüler filminin bu özel gösteriminde Bursalı gazeteciler de salonda olacaklar.