İsmet Su, Doğu seferinde… 4 günde tam 5 il gezdiler

Programı AK Parti Genel Merkezi yaptı. 30’ar kişilik milletvekilleri gruplarıyla önce Güneydoğu’ya gidildi. Sonra Karadeniz ve Trakya gezilerine çıkıldı. Cuma günü başlayıp dün akşam sona eren son gezi ise Doğu’ya oldu.
Yani…
AK Parti milletvekillerinin Doğu seferi dün akşam tamamlandı.
İşte…
Bu gezide Bursa’dan iki milletvekili yer aldı. Hüseyin Şahin, başka bir program nedeniyle pazar günü gruptan ayrılıp döndü. İsmet Su ise, dün aradığımızda Gümüşhane’den Trabzon’a doğru yol alıyordu.
Geniş kapsamlı Doğu seferi için şu bilgiyi aktardı:
“Cuma günü Muş’a geldik. Buradan Ağrı’ya geçtik. Sonra Başbakanımızın mitingini izlemek üzere Erzurum’a gittik. Ondan sonraki durağımız Gümüşhane oldu. Trabzon’da da geziyi tamamlıyoruz.”
Geziyi şöyle anlattı:
“Bulunduğumuz her ilde her yere gidiyoruz. İlçeleri, köyleri tek tek dolaşıyoruz. Vatandaşlarla bir araya gelip onların sorunlarını ve ne düşündüklerini dinliyoruz. Sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz.”
Ardından…
“4 günde 5 ilde inceleme yaptık, hiç boş zamanımız olmadı, her dakikamız dolu dolu geçti” dedi ve izlenimini paylaştı:
“Bölgenin kendine özgü sıkıntıları olmasına karşın Batı illerinden görüldüğü gibi değil. Buralarda vatandaşımızın çok büyük ilgisiyle karşılaştık. Temaslarımız çok olumlu geçti. İyi bir çalışma gezisi yaptık.”