Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin organize etti, Karayolları İnegöl’de yol çalışmaları için bilgilendirme yaptı

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in organizasyonuyla önceki akşam İnegöl’de gerçekleşen farklı buluşmayı izlerken şunu düşündük:
Yatırımcı kuruluşların, hesap veren konumundaki siyasi otoriteyi bilgilendirmesi gerçekten önemli.
Doğrusu istenirse…
Tüm çalışmalarını halkın gözü önünde yürüttüğü için kamuoyuyla en sık ve en başarılı ilişkiyi Karayolları’nın kurduğunu zaten biliyorduk. Bununla birlikte merak edilenleri cevaplama ve bilgilendirme noktasında da Karayolları’nın fakını gördük.
Çünkü…
Önceki gün akşam saatlerinde, Karayolları Bölge Müdürü Öner Özgür ve yardımcıları AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli  ve ilçe teşkilatı ile önce bilgilendirme toplantısında bir araya geldiler. Buluşmada, İl Genel Meclisi Başkanvekili Murat Gültekin ile AK Partili belediye meclis üyeleri de hazır bulundular.
İlk toplantı…
Köfteci Orhan’ın bahçesinde yapıldı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in organizasyonuyla, Karayolları yöneticileri tarafından İnegöl ve çevresindeki tüm yol çalışmaları hakkında hem bilgiler verildi, hem de merak edilen sorular cevaplandı.
Ardından da…
Hep birlikte Karayolları’nın İnegöl’deki çalışmaları dolaşıldı.
İlk durak…
Bursa-Ankara yolunun İnegöl geçişinde yapımı süren İnegöl Şehir Geçişi Sanayi Altgeçidi inşaatı oldu.
Ardından…
Kurşunlu-Pazaryeri ve Oylat-Domaniç yollarının ayrımlarına yapılmakta olan köprülü kavşaklarda incelemelerde bulunuldu.
Mezitler’deki yol yapım çalışmalarında ise hem yapımı tamamlanan bölümde incelemeler yapıldı, hem de Karayolları teknik adamları devam eden çalışmaları yerinde anlattılar.

Mezitler’deki yol şantiyesinde iftar

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, İGM Başkanvekili Murat Gültekin, Karayolları Müdür Yardımcıları ve AK Parti yöneticileriyle birlikte önceki akşam Mezitler’deki yol şantiyesinde iftar yaptık.
İftara, Mezitler’deki yolun yapımını üstlenen Bayburt Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk de Azerbaycan’daki Kars-Tiflis Demiryolu inşaatı şantiyesinden gelerek katıldı.