Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Bursa’daki seçimi yorumladı: Çok önemli başarı

Şanlıurfa’da aralıksız 42 gün sürdürdüğü çalışmayı yüzde 62’lik oy oranında oy kazanarak tamamlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çok yoğun ve yorucu kampanyanın ardından dün sabaha karşı Bursa’ya geldi.
Evinde dinlenmekte olan Çelik, 30 Mart’ta Bursa’da alınan sonucu da yorumladı:
“Şanlıurfa’da çalışırken bir yandan Bursa’yı izlemeye çalıştım. Başbakan Yardımcımızın koordinasyonunda götürülen seçim çalışmalarında Büyükşehir Belediye Başkanımız da lokomotif görevi üstlendi. Teşkilatımızın ve ilçelerin de yoğun gayretleriyle Bursa’da da çok önemli başarı elde edildi.”
Şöyle devam etti:
“Bursa’da kazanan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde hayırlı hizmetlere vesile olacak çalışmalar yapacaklarından eminim.”
Bu arada…
Seçim çevresi Şanlıurfa ve yıllarca siyaset yaptığı Bursa’nın yanı sıra Çelik’i mutlu eden bir seçim sonucu daha var: Doğduğu kent Artvin’in sonuçları.
Duygularını şöyle dile getirdi:
“Doğum yerim olan Artvin’de CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu üzen bir sonuç ortaya çıktı. 8 ilçenin 7’siyle birlikte Artvin Belediyesi’ni AK Parti’nin kazanması da beni çok memnun etti.”