Demiröz’e hacker şoku: Sosyal medya hesaplarında Kılıçdaroğlu’na tepki, Pamukoğlu’na övgü mesajları

CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz’ün sosyal medyada takipçisi olanlar, dün akşam saatlerinde Twitter, Facebook ve G-Mail hesaplarından gelen mesajlarla resmen şok yaşadılar.
Çünkü…
Demiröz’ün sosyal medya sayfalarında siyasi çizgisiyle hiç ilgisi olmayan mesajlar yayınlandı.
Sayfadaki hareket…
Saat 16.30 sıralarında İlhan Demiröz’ün HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu ve Kara Kalpaklı rumuzlu sayfaları beğenmesiyle başladı.
Sonrasında…
“Yeni CHP denen bu partide kendimi hain olarak hissetmekteyim. Bütün Türk milletinden özür dilemekteyim. İstifamı resmi olarak verdim” mesajı yayınlandı.
Bu mesaj sosyal medya hesaplarından paylaşıldığı sırada Ankara’daki Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile görüşmekte olan Demiröz, büyük bir şaşkınlık yaşadı.
Ancak…
Mesajlar da sosyal medya hesaplarından yayılmaya devam etti.
Demiröz’ün sayfasını hackleyip ele geçirenler kimi ırkçı söylemlerin yanında “Değerli arkadaşlar an itibarı ile değerli @OPAMUKOGLU partisine geçiş yapma kararı aldım. Bakalım şerefim oraya yetecek mi?” yazdılar.
Ardından…
CHP lideri Kılıçdaroğlu’na hakaret içeren mesajlarla Pamukoğlu’na övgü mesajları yayınlandı.
Sosyal medya hesapları ele geçirilen CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz ise akşam saatlerinde CHP Genel Merkezi Bilgi İşlem Birimi ile birlikte hesapları geri almak üzere harekete geçtiğini açıkladı.
Demiröz’ün Twitter’da 10 bin 506 takipçisi var.