Yönetimle helalleşmek için veda yemeğiydi, vefaya dönüştü!

Katıldığımız her programda, bulunduğumuz her ortamda siyasetin en önemli kaynağının gençlik kolları olduğunu söylüyor. Siyasi partilerin gençlik kollarında görev yapanları önemsiyoruz. Bu görevlerde edinilen deneyimlerin ana kademelere taşınmasıyla Bursa siyasetinin ileri gideceğine inanıyoruz.
Bu yönde…
Umutlu olduğumuz gençlerden biri de AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolu Başkanı olarak tam 3 dönem görev yapan Ali Sait Adiloğlu. Parti tüzüğü gereği, 30 yaşını aştığı için göreve devam edemedi.
Fakat…
30 Mart yerel seçiminde Osmangazi Belediye Meclisi’ne seçildiği için, yerel yönetime geçti.
İşte…
Ekibiyle birlikte 3 dönemdir siyasi çalışmaların yanında sosyal çalışmalara da imza atan, fakat 8 Şubat’ta yapılacak kongrede tüzük gereği aday olamayan Ali Sait Adiloğlu yönetimiyle helalleşmek için veda yemeği verdi.
Merinos’taki Göl Kafe’de gerçekleşen veda yemeğinde, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz teşkilatın başkanı olarak Adiloğlu’nun yanındaydı.
Yanı sıra…
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de yemeğe katıldılar.
Osmangazi’nin eski ilçe başkanlarından Refik Özen de yemeğin konukları arasındaydı. Eğlenceli bir atmosferde geçen veda yemeği, anıların anlatıldığı ortamda havanın ısınmasıyla vefa yemeğine dönüştü.