MHP’nin 46. yılında her kapıyı çalan Yıldırım’dan hatır siyaseti: Kahve verip oy istiyorlar

MHP YILDIRIM İLÇE BAŞKANI ERKAN SUBAŞI VE EMİN SEYMEN
MHP YILDIRIM İLÇE BAŞKANI ERKAN SUBAŞI VE EMİN SEYMEN’DEN KAHVE İKRAMI


Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz… Bursa siyasetinde son dönem en üretken ve dışa dönük en faal siyasi parti teşkilatı olarak MHP Yıldırım dikkat çekiyor.
Bu durumu…
Bütün bu üretkenlikte ve iletişim organizasyonunda emeği olan Başkan Yardımcısı Emin Seymen’le birlikte çay içimi konuğumuz olduğunda MHP Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı’na sorduk.
O da gönül rahatlığıyla şunu söyledi:
“Anımsayacaksınız, kongremizden önce ziyaretinize geldiğimizde çok çalışıp Yıldırım’da çalmadık kapı bırakmayacağımızın sözünü vermiştik.”
Şu bilgiyi verdi:
“Bir yandan yönetim kurulumuz, diğer yandan kadın kollarımız ev ev geziyoruz. Her kapıyı çalıp içeri giriyor ve gerçekleri anlatıyoruz.”
Ardından…
MHP 2.Sıra Adayı Kadir Koçdemir’in aday adaylığı sürecinde bu sütunlara yaptığı “Vatanın hayırlı evladı olacağım” açıklamasına atıfta bulunarak şöyle devam etti:
“Girdiğimiz evlerde, bu vatanın hayırlı evlatları için oy istiyoruz.”
Bu noktada…
Oy isterken okraya koydukları farklılık olarak hatır siyasetini aktardı:
“MHP’nin 46. kuruluş yılındayız. Böyle bir yılda yapılacak seçim için oy isterken hatırı olmasını arzu ettik. Kahvemizi poşetlere koyup gittiğimiz evlerde takdim ettikten sonra ‘Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var, biz de MHP’nin 46. yılı hatırına oyunuzu istiyoruz’ diyoruz.”
Bir de çağrı yaptı:
“Cuma günü, yani bugün cuma namazı sonrası Yeşil’den Setbaşı’nda Mahfel önüne kadar Bizimle Yürü Yıldırım yürüyüşü yapacağız. Yürüyüşe renk katmak için çok ilginç canlandırmalar olacak. Tüm Yıldırımlıları bekliyoruz.”