CHP adaylarından Kılıçdaroğlu modeli: Adayınız otobüste yanınızda!

Proje… CHP İl Seçim Koordinasyon Merkezi koordinatörlüğünü üstlenen Ali Küçüksarı’dan çıktı.
Milletvekili adaylarının günlük çalışma programlarını hazırlayan Küçüksarı, seçim yaklaşırken vatandaşla daha iç içe olunacak organizasyonlar yapıyor.
Bu doğrultuda geliştirdiği “Adayınız otobüste yanınızda!” projesini önce CHP İl Başkanı Zafer Yıldız’a açtı. Başkandan onay alınca, milletvekili adaylarıyla yapılan haftalık koordinasyon toplantısı gündemine getirdi.
Dün de…
Küçüksarı’nın programı aynı anda 18 ayrı noktada birden uygulandı.
Buna göre…
CHP’nin 18 milletvekili adayı bu sabah saat 08.00’de 15 otobüs durağı ve 3 de Bursaray İstasyonu’nda oldular. Saat 09.00’a kadar bir saatliğine hazırlanan programın uygulanacağı otobüs durakları için Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer’deki ana duraklar belirlendi.
Bursaray için de yine ana istasyon özelliği taşıyan Arabayatağı, Osmangazi ve Küçük Sanayi istasyonları seçildi.
Aynı saatte otobüslere ve Bursaray’a binen adaylar yolculuk boyunca yanlarında oturan vatandaşlarla sohbetler edip beklentilerini öğrendiler. Ayrıca,vatandaşın merak ettiklerini cevapladılar.
Böylece…
Bir yandan vatandaşla bire bir temas sağlanırken, diğer yandan milletvekili adayları toplu ulaşımda yaşanan sorunları hem bizzat gördüler, hem de birinci ağızdan dinleme fırsatı buldular.
Benzer modeli…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da 29 Ocak’taki Bursa ziyareti sırasında uygulamıştı. O ziyarette, sabah erken saatte Tayyareci Mehmet Ali Caddesi’nde işçilerin servislere bindikleri duraklara giden Kılaçdaroğlu daha sonra da Bursaray’a binip Arabayatağı-Şirinevler istasyonları arasında halkla birlikte yolculuk yapmıştı.
İnsanlar Bursaray’a bindiklerinde Kılıçdaroğlu ile karşılaşınca çok şaşırmışlar ve basının da alınmadığı yolculukta çok ilginç sohbetler ortaya çıkmıştı.
İşte…
CHP SKM Sorumlusu Ali Küçüksarı’nın geliştirdiği “Adayınız otobüste, yanınızda” projesi biraz bunu andırıyor. Seçim kampanyasına hareket ve renk getiren bir proje olduğu için de ilgi çekip iz bıraktı.