CHP İl Gençlik Kolları Adayı Gökçe Kızılay’ın hedefleri büyük: Apolitik gençliği siyasete kazandıracak

GÖKÇE KIZILAY VE CHP İL GENÇLİK KOLU ADAY EKİBİPazar günü ana kademenin son aşaması olan il kongresini yapacak CHP’de, cumartesi günü de iki adaylı İl Gençlik Kolları kongresi var.
Adaylardan biri Tuğçe Ayduvan. Onunla yarışa giren ve halen İl Gençlik Kolları Genel Sekreteri olan Gökçe Kızılay dün ekibiyle birlikte ziyaretimize geldi.
Gördük ki…
Gökçe Kızılay içinden çıktığı İl Gençlik Kolları yönetiminin yanı sıra geçmişte Sedat Akar’la birlikte siyaset yapan ve CHP Osmangazi’de hem ana kademe hem gençlik kolu çalışmalarının etkin isimlerinden olan Sercan Akderin’in de desteğini almış.
Ortaya da güçlü bir yapı çıkmış.
Aynı zamanda üniversite öğrencisi olan Gökçe Kızılay hedeflerini anlatırken en önemli noktaya parmak bastı:
“Ne yazık ki gençlik siyasete uzak. Biz bu apolitik gençliği siyasete kazandırmayı hedefliyoruz. Siyasete genç kan katacağız.”
Bununla birlikte…
Gençlere partiye aidiyet duygusu kazandıracaklarını söyleyen Kızılay’ın hedeflerinden biri, eğitim kampı ile gençlik kollarını kaynaştırıp parti içi eğitimi sağlamak.
Dikkatimizi çeken bir vaadi daha var:
“Gençlik Kolları olarak CV havuzu oluşturacağız ve genç arkadaşlarımızın iş bulmalarına yardımcı olacağız. Bu konuda Gençlik Kolları’nı kaynak haline getireceğiz.”