Gençlik siyasetinde sürpriz: AK Parti Nilüfer Gençlik Kolu Başkanı Gökhan Dinçer’e Ankara daveti

AK PARTİ NİLÜFER GENÇLİK KOLU BAŞKANI GÖKHAN DİNÇER
AK PARTİ NİLÜFER GENÇLİK KOLU BAŞKANI GÖKHAN DİNÇER

AK Parti’nin ana kademe teşkilatları seçim süreçlerini bitirdiler. Önümüzde Gençlik Kolları kongreleri var. Onda da aşağıdan yukarıya bir kongre zinciri yok. Çünkü, Gençlik Kolları’nın teşkilat kongreleri, ana kademede olduğu gibi geçen yıl yapıldı.
O nedenle…
6 Aralık’ta yalnızca Gençlik Kolları Kurultayı yapılacak.
Üstelik…
Aday da tek: Abdurrahim Boynukalın.
Geride kalan süreçte Meclis’teki tartışmalar ve özellikle İstanbul’da Hürriyet Gazetesi’nin yönetim binasına yapılan baskında adı çok konuşulan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdürrahim Boynukalın 1 Kasım seçiminde milletvekili olamadı.
Ama…
Parti yönetimi Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak devamını uygun buldu.
Pazar günü Ankara’da yapılacak kurultaya çok az bir süre kala AK Parti’de sürpriz bir gelişme yaşandı. 2 dönemdir Nilüfer Gençlik Kolu Başkanı olarak görev yapan, aynı zamanda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi olan Gökhan Dinçer aniden Ankara’ya çağırıldı.
Dinçer’e yeni dönemde Gençlik Kolları Genel Merkezi’nde önemli bir görev verilmesi bekleniyor. Gençlik Kolları’nda Ahmet Kılıç daha önce Teşkilat Başkanı olarak görev almıştı.

Yıldırım’da başkan değişti

Seçime odaklanan bir süreçte AK Parti Yıldırım Gençlik Kolu’nda sessiz sedasız görev değişimi gerçekleşti.
Son yapılan kongrede Yıldırım İlçe Gençlik Kolu Başkanı seçilen Avukat Ersan Erden özel işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevini bıraktı. Yerine de Adnan Kurtuluş getirildi.