Umreye giden AK Parti Bursa Milletvekili Karaburun’un Kâbe mutluluğu

BENNUR KARABURUN KABE TAVAFTAÖyküsünü ilk kez bu sütunlardan duyurduk. 2 yıl önce yağmurda arkadaşının şemsiye tuttuğu engelli genç kız fotoğrafıyla Türkiye’nin tanıdığı Bennur Karaburun’un siyasette şansını döndüren Bennur KaraburunCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.
Çünkü…
Erdoğan’ın önerisi 7 Haziran seçiminde aday olarak listeye girmesi için en önemli referans kabul edildi. 1 Kasım seçiminde de listedeki yerini korudu.
Buna karşın…
Bennur Karaburun da engelli olmasına karşın her yere gitmeye, her işe koşmaya çalışıyor ve böylece üstlendiği temsil sorumluluğunu yerine getirmek için büyük çaba gösteriyor.
Bir yandan engelliler için projeler üretirken, diğer yandan kentin projelerinin takipçisi oluyor.
İşte…
Kendisi için böylesine yoğun bir siyasi atmosfer içinde fırsatını bulup geçen hafta umre görevinde bulunmak üzere kutsal topraklara gitti. Üstelik bu yolculukta yalnız değildi, 40 engelli de kendisine eşlik etti.
Sosyal medyada AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’un manevi mutluluğunu yansıtan fotoğrafıyla karşılaştık. Kâbe’yi tekerlekli sandalyeyle tavaf eden Karaburun’un mutluluğu yüzüne yansıyordu.