Aile fotoğrafının işli olduğu halıları Başbakan’ın eşi Dr. Sare Davutoğlu’na armağan etti!

SARE DAVUTOĞLU VE DENİZ ÜZÜLMEZ HALIBursa’da siyaset yapanlar, özellikle de AK Parti’de siyaset yapanlar Deniz Üzülmez’i bilirler. Sokağın nabzını tutan anket çalışmalarıyla tanınan Deniz’in bir ayağı da Ankara’da.
Başta AK Parti Genel Merkezi olmak üzere, tüm partilerin genel merkezlerinde onu tanıyanların sayısı çok fazla. Yine TBMM kulisine girdiği zaman milletvekili ve Bakanların pek çoğu ona adıyla seslenirler.
Girgin yanıyla da herkese kolay ulaşır. Sürprizler yapmayı da sever.
İşte…
Böyle bir sürprizi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Dr. Sare Davutoğlu’na yaptı ve Gaziantep’te özel olarak dokuttuğu, üzerinde Davutoğlu Ailesi fotoğrafının işli olduğu halıyı armağan etti.
AK Parti Genel Merkezi’nde, İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ile Başbakan Danışmanı Zeynep Karahan Uslu’nun da bulundukları ortamda takdim edilen özel halı Dr. Sare Davutoğlu’nun çok ilgisini çekti.
Bu arada…
Deniz Üzülmez bir sürpriz daha yaptı. Başbakan Ahmet Davuoğlu’nun 1 Kasım seçimi öncesinde miting için geldiği Bursa’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in babasının evine yaptığı ziyaret sırasında çekilen ve kucağında Bakan Çelik ile ağabeyi Osman Çelik’in torunlarının olduğu fotoğrafın işlendiği halıyı da takdim etti.
Halıyı görünce “Faruk Bey’in torunları mı?” diye soran Sare Davutoğlu daha sonra “Ahmet Bey bu halıyı Faruk Bey’e verir” dedi.