AK Parti Bursa heyetinin ziyaretinde Spor Bakanı Kılıç söz verdi: Timsah Arena’ya milli maç verilecek

Dolu dolu bir programla planlanan Ankara Harekâtı’nın ilk günü verimli geçti. AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve İl Yönetim Kurulu güne Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Bursa milletvekilleriyle kahvaltılı toplantı yaparak başladı.
İlk toplantıda…
Bursa’nın genel konuları ve sorunları ana hatlarıyla ele alındı.
Ardından…
Bu sütunlarda aktardığımız gibi, TBMM’ye geçen ve AK Parti Grup Toplantısı’na katılan AK Parti Bursa İl yönetimi, toplantı sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu ile kısa da olsa bir görüşme yaptı.
Yanı sıra…
Yine Grup Toplantısı sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Torun ve yöneticiler, Bursa için çok ciddi sorun olan kaçak yapılarak elektrik ve su bağlanması konusunu gündeme getirdiler.
Görüşmede…
Seçim kampanyalarında sözü verilen yasanın önemine dikkat çektiler.
Bu arada…
TBMM’de Grup Toplantısı sonrası görüşmelerinde AK Parti İl ve yöneticileri Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’la da görüştüler.
İl Başkanı Torun’un “Sayın Bakanım… Bursa’mıza kazandırdığımız Timsah Arena’yı nasıl buldunuz?” sorusuna Bakan Kılıç şu cevabı verdi:
“Çok güzel bir stadyum olmuş. Stada da, ambiansına da bayıldım. Çok etkileyici buldum.”
Bunun üzerine…
Torun da son dönemde Bursa’nın beklentisi haline gelen isteği dile getirdi:
“Bu güzel stada milli maç çok yakışır. Milli takımımızın Bursa’da Timsah Arena’da maç oynamasını çok arzu ediyoruz.”
Aldığı cevap mutluluk verdi:
“Biz de düşünüyoruz zaten. Fakat önce grup maçlarının belli olması lazım. O belli olduktan sonra Bursa’ya da milli maç programımızda yer alıyor.”