Bursa ilişkilerini koordine edecek… İçişleri Bakanı Efkan Ala, Cengiz Erdem’le Bursa ekibi kurdu

CENGİZ ERDEM
CENGİZ ERDEM

Yaşanan olaylar nedeniyle hükümetin en yoğun Bakan’ı olarak oradan oraya koşan İçişleri Bakanı Efkan Ala, bir yandan da seçim çevresi Bursa’ya her fırsatta zaman ayırıyor.
Hatta…
Bursa ilişkilerini daha sağlıklı yürütebilmek için Cengiz Erdem’in çevresinde bir de Bursa ekibi kurdu.
AK Parti’nin genç siyasetçilerinden olan Cengiz Erdem’le İl Gençlik Kolları’nda görev yaptığı dönem tanıştık, Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Okulu’nda da yıllarca birlikte olduk.
AK Parti İl Gençlik Kolları’nda 2002-2008 arası Taner Koçak, Gökay Bilir, Ahmet Necati Demir dönemlerinde başkan yardımcılığı yapan Cengiz Erdem 2006 yılında Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları’na başladı, 2011’de geçtiği Özel Kalem’de 2013 yılında müdürlük üstlendi.
2015 yılında kendi isteğiyle İnsan Kaynakları’na dönem Cengiz Erdem geçtiğimiz günlerde Efkan Ala’nın davetiyle İçişleri Bakanlığı Özel Kalem’de görev aldı. Bu kapsamda da Bakan Ala’nın Bursa ilişkilerini koordine etmekle görevlendirildi.
Büyükşehir Belediyesi tarihi binada çalışmalarına başlayan Erdem’le birlikte Ala’nın Bursa kadrosunda Hüseyin Yavuz ve Mehmet Fatih Uğur da görev yapıyor.