AK Parti İl Başkanı Torun Mudanya teşkilatına “İlçe Başkanı kim olsun?” diye sordu, 3 isim öne çıktı

AK PARTİ İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN MUDANYA TEŞKİLAT TOPLANTISIİlk hamle sürprizdi… AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya beklenmedik bir anda istifasını verdi.
İkinci hamle…
Kurmaylarıyla birlikte Mudanya’ya giden AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’dan iki aşamada geldi.
Önce…
İlçe yönetim kuruluyla toplantı yapan Torun, bu toplantıda tek tek istifaları aldı.
Böylece…
Bir gece önce dillendirilen “Acaba yönetim kendi içinden bir başkan seçerek devam edebilir mi?” arayışlarını sonlandırdı ve yeni bir süreci başlattı.
Ardından…
Torun bu kez ilçe yönetim kurulu, ilçe kadın ve gençlik kollarının yönetim kurullarıyla belediye meclisi üyeleri ve mahalle temsilcilerinin katıldığı genişletilmiş toplantı yaptı.
Toplantıda…
Yeni bir hamleyle “İlçe Başkanı görmek istediğiniz 3’er kişi yazın” dedi. Bu da, yeni süreç için AK Parti’nin beklemeyip acele edeceğini gösterdi.
Zaten…
İl Başkanı Torun da toplantıların ardından ilçe merkezinden ayrılırken önümüzdeki haftayı işaret etti.
Gerçi…
3’er kişi yazılan kağıtlar değerlendirilmek üzere İl Başkanlığı’na götürüldüğü için nasıl bir liste çıktığı bilinemiyor. Ancak, AK Parti kulisleri Mudanya’da dün öğle saatlerinden itibaren 3 aday adı tartışıyor.
Daha doğrusu…
İl Başkanı Cemalettin Torun’un isteğiyle yazılan üçer kişi arasında İl Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Murat Ünal, Mudanya İlçe Gençlik Kolu Başkanı İzzet Dursun ve Emin Küçük’ün adlarının öne çıktığı konuşuluyor.