Belediye tabelaları değiştirdi: Mustafakemalpaşa’da bütün yollar demokrasiye çıkıyor!

MUSTAFAKEMALPAŞA YOLLAR DEMOKRASİYE ÇIKIYORŞu bir gerçek ki… 15 Temmuz darbe girişimi, günlük yaşamımızda pek çok şeyi değiştirdi. Artık bazı konuları anlatırken “15 Temmuz’dan önce” ya da “15 Temmuz’dan sonra” gibi ifadelerle söze başlanıyor.
Demokrasi için bedel ödemediği konuşulan Türk milleti o gece dünyada darbeyi önleyen tek millet olarak destan yazdı, demokrasiye nasıl sahip çıkılacağını dünyaya gösterdi.
Sonrasında…
Tüm illerin ve ilçelerin meydanlarında insanlar demokrasi nöbeti için sabahlıyorlar.
Bu noktada…
Demokrasi nöbetlerinin en yoğun geçtiği ve en çok sahip çıkan ilçelerden biri Mustafakemalpaşa’ya gidenler, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın astırdığı “Demokrasi Nöbetindeyiz”, “Demokrasi Sevdalısı Mustafakemalpaşa”, “Demokrasi Sevdalısı Mustafakemalpaşa’ya gider”, “Demokrasi Sevdalısı Mustafakemalpaşa’ya Hoşgeldiniz” tabelalarıyla karşılaşıyorlar.
Konuştuğumuzda…
Başkan Kurtulan tabelaları şöyle açıkladı:
“AK Parti’lisi, CHP’lisi, MHP’lisiyle 7’den 77’ye Mustafakemalpaşalılar ilk günden beri demokrasi şehidi merhum Adnan Menderes Meydanı’nda toplanıyorlar, birliktelik sergiliyorlar. Biz Mustafakemalpaşa’da 15 Temmuz’dan beri her gece demokrasi şöleni yaşıyoruz.”
Asılan tabelaların önünde çok sayıda kişinin hatıra fotoğrafı çektirdiğini de kaydeden Kurtulan, meydan nöbetinin tiyatro oyunlarıyla da renklendirildiğini söyledi.