Darbe girişiminden sonra “terör fırtınası projesi” devreye girdi… Zombi örgütlerden küresel PİÇ saldırısı!

BAŞBAKANLIK BAŞDANIŞMANI VE DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANI DR. GÜRSEL DÖNMEZ 1
BAŞBAKANLIK BAŞDANIŞMANI VE DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANI DR. GÜRSEL DÖNMEZ 1
BAŞBAKANLIK BAŞDANIŞMANI VE DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANI DR. GÜRSEL DÖNMEZ
BAŞBAKANLIK BAŞDANIŞMANI VE DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANI DR. GÜRSEL DÖNMEZ

Dikkat çekici bir süreç yaşıyoruz… 7 Haziran seçimleriyle birlikte PKK ve IŞİD’in neredeyse dönüşümlü yaptıkları canlı bomba terör saldırılarıyla kaos yaratılmaya çalışıldı.
Bunu…
15 Temmuz’daki darbe girişimi izledi. Sokağa çıkıp meydanları dolduran halk darbeyi önleyince, kaos isteyenler yeni projeler ortaya koymaya başladılar.
Nitekim…
İki haftadır Güneydoğu’da yaşanan saldırıları cuma günü Elazığ, Van ve Bitlis bombalı saldırıları izledi. Cumartesi gecesi Gaziantep’te kına eğlencesinde patlatılan çocuk canlı bomba hepimizi sarstı, içimiz bir kez daha kavruldu.
Soru şu:
Nasıl bir süreçten geçiyoruz ve kimler, neyi hedefliyorlar?
Cevabını, pazar sabahı sohbet ederken Başbakanlık Başdanışmanı ve Dış İlişkiler Başkanı Dr. Gürsel Dönmez verdi.
Daha doğrusu…
Dr. Dönmez her zamanki gibi, olaylara farklı pencereden bakıp yorumladı:
“15 Temmuz Darbe Girişimi püskürtülünce, küresel odakların ülkemizde bir ‘terör fırtınası projesi’ başlattığını hep birlikte görüyoruz.”
Adını da koydu:
“Bu bir PİÇ işi… PİÇ, Paralel İhanet Çetesi’nin kısaltması.”
Tanımını da şöyle yaptı:
“PİÇ küresel bir örgüt. Zannedildiği gibi sadece ülkemizde ortaya çıkan bir yapı değil bu. Birçok devletin içinde farklı isimlerle yuvalanmışlar.”
Ardından…
“2. Dünya Savaşı sonrası daha komplike bir örgüt yapısı kazandılar. Haklarında sayısız kitap ve makale yazıldı” dedi ve devam etti:
“Vatikan içinden gruplar, finans dünyasında gizli lobiler, masonik-ezoterik mahfiller ve bunların siyaset ve kültür dünyasındaki uzantıları ile kötü huylu kanser hücresi gibi her yerdeler.”
Sonra da…
“Tüm dünya tehdit altında” dedi ve ekledi:
“PKK, FETÖ, DAEŞ ve DHKP-C gibi zombi örgütler küresel PİÇ’in yerel taşeronları.”
Şunu vurguladı:
” Zombi benzetmesi abartı değil. Zihin bütünlüğünü ve sağlığını kaybetmiş zombilerle karşı karşıyayız. Bunların ikna veya tedavileri mümkün değil.”
Son saldırıyı şöyle yorumladı:
“Cumartesi akşam saatlerinde Gaziantep’te sivil halka saldıranlar bu yapının tetikçisi. İzlerin bu tetikçi zombi gruplarından DAEŞ’i gösterdiğini Cumhurbaşkanımız açıkladı. Bu da gösteriyor şu ki, ülke olarak ‘Küresel Piç Saldırısı’ altındayız.”
Mesajı şu:
“Canımız çok yansa da Türkiye olarak bu saldırılar bizi yıldıramaz. Ancak bu PİÇ yapı eninde sonunda diğer toplumları da yakar.”