15 günde 2 kez düğün için Bursa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şehreküstü’nde miting sürprizi

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN 1
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN 1
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Aslında… Adı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olarak değişti, ama Bursa’da yıllarca siyasi parti mitinglerine evsahipliği yapan Şehreküstü Meydanı’nın bu yönüyle zaten demokrasi meydanı olarak işlevi vardı.
Fakat…
2011 genel seçimiyle birlikte Gökdere Meydanı ve Kent Meydanı mitinglere evsahipliği yapmaya başladı. Tramvay hattının geçmesinden sonra Kent Meydanı programdan çıkınca miting meydanı olarak Gökdere kaldı.
İşte…
2011’den beri kitleleri özleyen Şehreküstü Meydanı, bu özlemini 22 Ekim Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı miting gibi toplu açılış töreniyle giderecek.
Çünkü…
Başta Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı, tarihi eser, metro vagonu, spor tesisi olmak üzere çok sayıda açılışı yanında, yine çok sayıda kamu kurumları projelerine ait açılışları gerçekleştirecek.
Doğal olarak…
Meydandan videokonferans yoluyla açılışı yapılacak tesislere bağlanmadan önce de Bursalılara hitaben bir konuşma yapacak.
Bu konuşma…
Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasından sonraki ikinci Bursa konuşması olacak. Önceki konuşmasını 6 Şubat 2015’te Heykel’de Büyükşehir Belediye Binası önünde caddeye kurulan platformda büyük bir kalabalığa yapmıştı.
Erdoğan 21 Aralık 2015’te de Timsah Arena’nın açılışı için Bursa’ya gelmişti.
Yanı sıra…
Gündüz Şehreküstü Meydanı’ndan toplu açılış yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gece de Merinos Fuar Alanı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin oğluyla Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’ın kızının nikahlarına katılıp tanıklık yapacak.
Bu arada…
Erdoğan 4 Kasım Cuma günü yine Bursa’ya gelecek.
Bu gelişinde de…
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in oğlunun Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki Osmangazi Salonu’da kıyılacak nikahında tanık olarak yer alacak.