Beştepe’de ziyaret… Cumhurbaşkanı Erdoğan programlı randevularına ara verip Altepe’yi kabul etti

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RECEP ALTEPE
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RECEP ALTEPE

cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-ve-buyuksehir-belediye-baskani-recep-altepeHaberi duyunca Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi aradık ve “Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gitmişsiniz” dedik.
Çok sakindi ve gülerek şöyle cevap verdi:
“Sayın Cumhurbaşkanı ile ilk defa görüşmüyorum ki. Gerektiğinde beni arıyor, gerektiğinde ziyaretine gidiyorum. Biz hep birlikte siyaset yaptık. 29 Eylül Perşembe günü de kendisini ziyaret ettim.”
Bu noktada…
Cumhurbaşkanlığı’nın 29 Eylül tarihli randevu listesinde görüşmeyi göremediğimizi söyledik. Bunu da şöyle cevaplandırdı:
“Doğru, randevum yoktu. Sayın Cumhurbaşkanımızın Özel Kalemi’ni aradım ve ziyaret etmek istediğimi söyledim. Kendisine sordular, o da kabul etti.”
Şunu da ekledi:
“O saatte Anayasa Mahkemesi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Zühtü Aslan’ın randevusu vardı. Fakat önce beni kabul etti.”
Anladığımız kadarıyla…
Altepe ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 22 Ekim’deki oğlunun düğün davetiyesini bizzat elden verdi. “Başka bir şey konuştunuz mu?” diye sorunca da şunu söyledi:
“Kendisi 22 Ekim’de geliyor. Şehreküstü’nde miting ve toplu açılış törenimiz var. Bursa’yı çok yakından izlediği için neler yaptığımızı sordu. Kısaca bilgi arz ettim.”