MHP’de muhalefet yeniden harekete geçiyor, Meral Akşener Türkiye Buluşmaları’na Bursa’dan başlıyor

MERAL AKŞENER
MERAL AKŞENER
MERAL AKŞENER
MERAL AKŞENER

Geçen yıl… Seçim sonrası başlayan süreçte MHP olağanüstü kurultay yapsaydı, Meral Akşener’in kazanacağı izlenimi kamuoyunda oluşmuştu.
Fakat önce yargı kararıyla kurultay süreci sona erdi, sonra da MHP Merkez Disiplin Kurulu tarafından Akşener ihraç edildi.
Buna karşın…
Akşener kenara çekilmedi. Zaman zaman sosyal medyadan görüşlerini paylaştı. Şimdi de Türkiye Buluşmaları adı altında Türkiye’yi dolaşarak MHP tabanı başta olmak üzere milliyetçi tabanla bir araya gelmeye karar verdi.
Üstelik…
Türkiye Buluşmaları’na da 3 Aralık’ta Bursa’dan başlamayı uygun buldu.
Programa göre…
Akşener 3 Aralık 2016 Cumartesi günü Çekirge’deki Kervansaray Termal Otel salonunda Bursa’daki milliyetçi tabanla buluşup, demokrasi-anayasa-hukuk başta olmak üzere gündemdeki konular üzerine görüşlerini açıklayacak.
Adaylığı sırasında Atatürk Spor Salonu’nda toplantı yapan Akşener’in bu kez neden otel salonu tercih ettiğini, Bursa programını hazırlayan ve kendisi gibi ihraç edilen MHP eski İl Başkanı Yüksel Yılmaz’a sorduk.
Şu cevabı verdi:
“Biz aslında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde toplantımızı yapmak istedik. Fakat 45 gün süresince salonların tamamı doluymuş.”