AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu’ndan evlere ulaşma atağı: Doğru siyaset için gerçeği bulmak gerekiyor!

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI GÜLTEN KAPICIOĞLU ARZU URAY DİLŞAD KAFADAR
AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI GÜLTEN KAPICIOĞLU ARZU URAY DİLŞAD KAFADAR

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI GÜLTEN KAPICIOĞLU, ARZU URAY, DİLŞAD KAFADARYerel seçimlere gidilen süreçte AK Parti’nin Mudanya’da aday adayıydı. Fakat Karacabey’den Belediye Meclisi Üyesi seçildi, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi, Karacabey’de İmar Komisyonu Başkanlığı’nı da üstlendi.
Temmuzdan beri de AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Mimar Gülten Kapıcıoğlu siyasette yükü ağır olanlardan biri.
Üstelik…
Göreve gelir gelmez 15 Temmuz’daki darbe girişimi yaşadı. Çeşitli nedenlerle boşalan Osmangazi, Yenişehir, Karacabey, Gemlik, Nilüfer kadın kollarının yeniden oluşturulmaları sürecini ise tamamladı.
Başkanvekili Dilşad Kafadar, Teşkilat Başkanı Arzu Uray, Tanıtım Medya Başkanı Ayşegül Seyran ile birlikte ziyaretimize geldiğinde kadın siyasetini üzerine sohbet ettik.
Özellikle…
Kadınların siyasete etkisini AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu şöyle görüyor:
“Erkekler bir yere kadar gidiyor, ama her yere giremiyorlar. Oysa kadınlar her eve girebiliyor. Üstelik en etkili araç olan aileye ulaşıyoruz.”
Bu noktada…
AK Parti’deki kadınların ev siyaseti uygulamasını artık diğer partilerin de yaptığını anımsatınca “Fakat biz sahada diğer partileri pek göremiyoruz” dedi ve şu analizi yaptı:
“Siyaset insana dokunma ve sorun çözme sanatı. AK Parti’yi diğer partilerden ayıran en önemli özellikse, siyaset anlayışını millet üzerine kurması. Onun için her yere gitmeye çalışıyoruz.”
Şunu özellikle vurguladı:
“Doğru siyaset yapabilmek için gerçeği bulmak gerekiyor. Yaptığımız gezilerin en büyük faydası da bu. Biz fotoğrafı görüyoruz.”
Şunu da ekledi:
“Partimizde kadınların yeri çok önemli.”