Bir güzel haber de Keles Yolu’na: Tamamı sıcak asfalt kaplanacak, tırmanma şeridi yapılacak, Çaybaşı ve Baraklı çevre yoluyla geçilecek

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN

Orhaneli Yolu’ndaki projelerle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin bir müjde de Keles Yolu için verdi.
Gerçi…
Keles ile Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık ilçeleri Bursa’dan Doğancı Barajı’na kadar olan 10 kilometrelik yolu ortak kullanıyorlar. Bugüne kadar Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık’a gidecekler barajda ayrılıyorlardı.
O bakımdan…
Bursa’dan Doğancı’ya kadar olan ilk 10 kilometrelik bölümde daha önce başlatılan duble yol çalışması bu yıl öncelik verilerek tamamlanacak.
Sonrası için Şahin iki aşamalı müjde verdi:
Bir…
“Keles Yolu’nun Doğancı’dan sonraki 3 kilometrelik bölümüne tırmanma şeritli yeni bir yol yapılacak. Böylece, yolun eğimi yüksek olan bu bölümündeki trafik rahatlatılacak.”
İki…
“Keles Yolu’nun tamamı bu yıl sıcak asfaltla kaplanacak. Böylece bozulan bölümlerin onarımı da yapılmış olacak.”
Tam bu noktada…
Yine Keles için önemli bir noktaya değindi:
“Keles yolu güzergahı iki köyün içinden geçiyor: Çaybaşı ve Baraklı.  Dolayısıyla, köy içinden geçişler hem insanların can güvenliği, hem de trafik için risk taşıyor.”
Sonra da şunu açıkladı:
“Halen kullanılmakta olan yolu Çaybaşı ve Baraklı köylerinde çevre yolu yaparak dışarıya alıyoruz. Böylece iki köy de rahatlayacak.”