CHP de programını hazırlıyor… Kılıçdaroğlu Bursa’da meydan mitingi yapmayacak, göçmen camiasıyla buluşacak!

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Referanduma 44 gün kaldı. Her ne kadar iktidar değiştirecek seçim olmasa da, ortaya sandık konulacağı ve siyasi partiler de evet ya da hayır oyuna taraf oldukları için her geçen gün siyasi atmosfer yükseliyor.
Bu kapsamda…
AK Parti’nin Bursa programı belli oldu. Başbakan Binali Yıldırım 12 Mart Pazar günü Bursa’ya gelecek. Bu sayfalarda de aktardığımız gibi, meydan düzenlemesi yetişirse mitingi Atatürk Stadyumu Meydanı’nda olacak.
Fakat…
Meydanın 12 Mart’a yetişmesi biraz zor. O nedenle, meydan açılışının da yapılacağı miting için nisan ayı başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişinin bekleneceği izlenimi var.
Bununla birlikte…
Referandum kampanyasında hayır oyları cephesinin liderliğini üstlenen CHP’nin genel planlaması da belli oldu.
Programa göre…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kampanyada değişik bir strateji izleyecek. İzleyeceği stratejinin temel noktasını daha az meydan mitingi, daha çok vatandaşla temas anlayışı oluşturuyor.
Bu kapsamda…
Kılıçdaroğlu’nun Bursa programında meydan mitingi olmayacak.
Fakat…
Programında kesin tarih olmamakla birlikte mart ayı sonunda gelmesi planlanan CHP lideri için Bursa’da daha farklı bir organizasyon düşünüldü.
Nitekim…
Kılıçdaroğlu mart sonunda geldiğinde, göçmen camiası temsilcilerinden ve kanata önderlerinden oluşan yaklaşık 700 kişiyle bir araya gelecek.
Kulağımıza…
Kılıçdaroğlu’nun göçmen camiasını önemsediği için Bursa buluşmasını özellikle istediği bilgisi geldi.
Üstelik…
Önceki gelişinde Merinos’ta gerçekleşen hemşeri dernekleri organizasyonundan farklı olarak, göçmen camiası ile bir otel salonunda kahvaltılı toplantı düşünülüyor.
Ayrıca…
Genel Başkan’la birlikte CHP’nin göçmen kökenli 15 milletvekili de o gün bire bir temaslar için Bursa’ya gelecekler.