Referandum kampanyası için sahaya çıkan CHP dikkatli: ‘Tayyip Erdoğan fanlarını’ kışkırtmadan ikna çabası!

CHP İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR REFERANDUM SUNUMU
CHP İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR REFERANDUM SUNUMU
CHP İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR REFERANDUM SUNUMU
CHP İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR REFERANDUM SUNUMU

Tabloya göre… 1 Kasım 2015 seçiminde 2 milyon 046 bin 308 olan Bursa’nın seçmen sayısı 16 Nisan referandumunda 2 milyon 100 bin kişiye yükseldi.
2.1 milyon seçmenin 1 milyon 074 bini Osmangazi ile Yıldırım’da yaşıyor. Yani, Bursa seçmeninin yüzde 60’ı Osmangazi ile Yıldırım’da.
Bu nedenle, CHP saha çalışmalarını daha çok iki büyük ilçeye yönlendirirken, merkez mahalleleri için özel programlar hazırlıyor.
Sahada da
Polemiklere girmiyor, kavgalardan uzak duruyor, dikkatli davranıyor.
Nitekim…
CHP İl Başkanı Şadi Özdemir gazetecilerle buluşmasında, “Tayyip Bey’in fanlarının fazla olduğunu bilerek sahada dolaşıyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Sayın vurgusuyla söz etti.
Bu buluşmada…
“Bursa kararını kayıtsız şartsız milli egemenlikten yana verecektir” diyen Özdemir, 16 Nisan’da sandıktan hayır çıkacağına inandığını söyledi.
360 bin eve ulaşmayı hedeflediklerini, ancak yarısının bile 180 bin ev edeceğini vurguladı. Fireyi yarıya çıkarırken, “sokakta daha başarılı olan CHP kadrolarının evlerde zorlandığı” yorumunu yaptı.
CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’in gazetecilerle buluşmasındaki sunumunda hazırladığı grafikler ve kampanyada neden hayır sorusunun cevapları olarak yaptığı değerlendirmeler dikkat çekiciydi.