Atatürk Stadyumu Meydanı mitingine AK Parti İl Başkanı Torun yorumu: Bursa Cumhurbaşkanı’nı muhteşem ağırladı

AK PARTİ BURSA İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN
AK PARTİ BURSA İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN
AK PARTİ BURSA İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN
AK PARTİ BURSA İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN

Çarşamba günü Atatürk Stadyumu Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla toplu açılış töreni yapıldı.
Fakat…
Erdoğan gittiği illerdeki açılış törenlerini vatandaşla buluşma olarak değerlendirdiğinden açılışlar büyük bir mitinge dönüşüyor. Çarşamba günü de Atatürk Stadyumu Meydanı’nda doğal olarak AK Parti teşkilatları daha fazlaydı.
Bu da meydandaki AK Partili sayısını doğal olarak arttırıyor.
O nedenle…
Cumhurbaşkanı mitingiyle ilgili AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’la konuştuk. Söze, “Sayın Cumhurbaşkanımıza yakışır bir toplu açılış gerçekleşti” diye başladı ve şu değerlendirmeyi yaptı:
“Hafta içi olmasına rağmen coşkulu bir kalabalık vardı. Hatta çok sayıda vatandaşımız meydana giremedi, yüzlerce kişi de yollardaydı.”
Şunun altını çizdi:
“Bursa halkı Sayın Cumhurbaşkanımızı her zaman bağrına bastı. Yine muhteşem ağırladı. Cumhurbaşkanımız da ülkemize ve dünyaya önemli mesajları Bursa’dan verdi.”
Şunu da anımsattı:
“Mitingler genellikle ilan edilenden 1 saat sonra başladığı için katılacaklar biraz geç gelirler. Fakat Sayın Cumhurbaşkanı tam zamanında geldi ve konuşmaya başladı. Kalabalık da konuşmaya başladıktan sonra arttı.”