Başbakan Binali Yıldırım Bursa’da 517 bin gencin adına yazılmış özel mektup gönderdi, mektuplar elden teslim ediliyor

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MKYK ÜYLEASİ TARIK KÖSE OSMANGAZİ GENÇLİK KOLU BAŞKANI SEMİH PEKSERT HAKAN KÖPRÜLÜOĞULLARI
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MKYK ÜYLEASİ TARIK KÖSE OSMANGAZİ GENÇLİK KOLU BAŞKANI SEMİH PEKSERT HAKAN KÖPRÜLÜOĞULLARI

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MKYK ÜYLEASİ TARIK KÖSE, OSMANGAZİ GENÇLİK KOLU BAŞKANI SEMİH PEKSERT, HAKAN KÖPRÜLÜOĞULLARIReferandumda hayır cephesine liderlik eden CHP sözcülerinin başlangıçta seçilme yaşını 18’e indiren düzenleme için “Meclis çoluk çocukla dolacak” demeleri gençleri referandumun en önemli hedef kitlesi haline getirdi.
Bu kapsamda…
AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi organizasyonuyla, Başbakan Binali Yıldırım 18-30 yaş arası Türkiye genelindeki 15 milyon gence adlarına yazılmış özel mektup gönderdi.
Projeyi…
AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Tarık Köse anlattı.
AK Parti Osmangazi Gençlik Kolu Başkanı Semih Peksert ve Başkanvekili Hakan Köprülüoğulları ile birlikte ziyaretimize gelen Köse’nin verdiği bilgiye göre, Bursa’da 517 bin gence Başbakan’dan özel mektup geldi.
Köse, mektupların yüzde 85’ten fazlasının dağıtıldığını belirtip şunu söyledi:
“Gençlik Kolları Genel Merkezi olarak 18-30 yaş arası gençlerin adreslerini teşkilatlarımızla tek tek belirledik. Mektuplar ilçe gençlik teşkilatlarımız tarafından adreslerinde bizzat elden teslim ediliyor.”
Ayrıca…
Yine AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından hazırlanan Evet gazetesi de ücretsiz olarak her yerde dağıtılıyor.