CHP Bursa’yı önemsiyor, tüm kozlarıyla sahada: Bugün Karayalçın, sonra da Altay, Sağlar, İnce geliyor

MURAT KARAYALÇIN
MURAT KARAYALÇIN
MURAT KARAYALÇIN
MURAT KARAYALÇIN

Açıkça söylemek gerekirse… Bugüne kadarki seçimlerde CHP’nin Bursa’ya bu kadar önem verdiği hiç görülmemişti. 16 Nisan referandumu için tüm kozlarını sahaya sürüyor. Hatta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bile ilk kez 2 ayrı tarihte program yaptı.
Nitekim…
Kılıçdaroğlu 27 Mart’taki ilçeler ağırlıklı gezisinin ardından 11 Nisan Salı günü yeniden gelecek ve bu kez Göçmen Buluşması adıyla hazırlanan büyük toplantıya katılıp merkezde sivil toplum örgütleriyle buluşacak.
Yanı sıra…
CHP’nin eski genel başkanlarından Deniz Baykal’ı geçen hafta sonu ağırlayan CHP Bursa İl örgütü, bugün de bir başka eski genel başkan Murat Karayalçın’ı konuk edecek.
Sosyal Demokrasi Derneği’nin anayasa konulu paneline katılacak olan Karayalçın ayrıca Osmangazi ve Yıldırım’da da saha çalışması yapacak.
Cumartesi gününün programındaysa CHP Grup Başkanvekili Engin Altay yer alıyor. Altay için Yıldırım’daki Ertuğrulgazi Mesken Meydanı’nda nokta mitingi organize edildi.
CHP’nin konukları arasında, genel başkan adaylığı beklenen Fikri Sağlar da var. Pazar günü gelecek olan Sağlar daha çok Yıldırım’ın Ankara Yolu altındaki mahallelerinde çalışacak.
11 Nisan’daki Kılıçdaroğlu programından sonra da yine adaylığı beklenen isimlerden Muharrem İnce gelecek. İnce’nin tarihi henüz belli olmadı.