Deniz Baykal Kent Meydanı’ndaki nokta mitinginde toplanan kalabalıktan çok mutlu oldu

DENİZ BAYKAL KEMAL DEMİREL NİMET DEMİREL KENT MEYDANI NOKTA MİTİNGİ
DENİZ BAYKAL KEMAL DEMİREL NİMET DEMİREL KENT MEYDANI NOKTA MİTİNGİ

DENİZ BAYKAL, KEMAL DEMİREL, NİMET DEMİREL, KENT MEYDANI NOKTA MİTİNGİDeniz Baykal’la ilgili program gelişmelerini bu sütunlardan aktarmaya çalıştık. Baykal’ın geleceği öğrenilince, ilk olarak Kent Meydanı’nda nokta mitingi düşünülmüştü. Fakat Valilik miting alanları arasında Kent Meydanı olmadığı için sıcak bakmadı.
Bunun üzerine…
Kanalboyu’ndaki Elegans Salonu’nda program hazırlandı. Partililerden “Biz salona sığmayız” uyarısı gelince, bu kez son 24 saat içinde Kent Meydanı’nda vatandaşla buluşma formülü geliştirildi.
İşte…
Deniz Baykal cumartesi günü bu koşullarda Kent Meydanı’nda vatandaşla buluştuğu bir nokta miting yaptı.
Akşam yemekte CHP İl Başkanı Şadi Özdemir ve Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca’ya teşekkür ederken, kalabalık ve organizasyonundan mutlu olduğu miting için çalışmaları öven sözler etti.
Teşekkür ettikleri arasında Baykal döneminde CHP Bursa Milletvekili olarak görev yapan, Parti Meclisi’ne seçilip MYK’ya giren Kemal Demirel de vardı.
Ertesi sabah kahvaltıya eşi Nimet Demirel’le birlikte katılan Kemal Demirel bir süre önce yayınlanan Umut adlı şiir kitabını imzalayıp Baykal’a verdi.
Demirel’in şiir kitabı Baykal’ın çok ilgisini çekti ve “Bu yoğun siyaset uğraşı içinde şiir kitabı da yazdığın için seni tebrik ediyorum” dedi.