İnegöl mobilyasına prestij… Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir bölümü İnegöl mobilyacıları tefriş edecek

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN HÜSEYİN ŞAHİN
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN HÜSEYİN ŞAHİN

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, HÜSEYİN ŞAHİNÇarşamba günü… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendi referandum kampanyasının en keyifli mitingini Atatürk Stadyumu Meydanı’nda yaptı.
Yanı sıra…
Stadyumdan kalan yemyeşil çimler üzerindeki miting yeni meydanda ilk olurken, Bursa’nın en kalabalık mitingleri arasında da yer aldı.
Sonrasında…
Eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada da keyifli görüntüler verdi.
Nitekim…
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’la görüşmesinde Teknosab için, Bursaspor Başkanı Ali Ay ile görüşmesinde de Bursaspor için önemli bulunan projelere destek verdi.
İskender Kebabı ve İnegöl Köftesi tadımlarının ardından Bursa’nın sembolleri arasında yer alan mobilya konusunu da AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin gündeme getirdi:
“İnegöl mobilyası artık Türkiye sınırlarını aştı. Dünyanın her yanına mobilya gönderiyoruz ve pazarımız hızla genişliyor.”
Ardından da…
Mobilyacıların arzusunu iletti:
“Dünyayı tefriş eden İnegöllü mobilyacılarımız Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin bir bölümünü tefriş etmek istiyorlar.”
Bu istek…
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok ilgisini çekti ve “Güzel fikir, iyi olur” dedi.
Böylece…
İnegöllü mobilyacılar için, prestij olarak gördükleri Beştepe Külliyesi’nin bir bölümünü donatmanın yolu açıldı.
Mobilyacıların arzusunu Valilik’teki  görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e nasıl gerçekleşeceğini sorduk.
Şunu söyledi:
“İnegöllü mobilyacılarımızın Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin bir bölümünü tefriş etme arzusuna Cumhurbaşkanımız çok olumlu yaklaştı. Verecekleri talimatla Külliye’nin hangi bölümünün tefriş edileceği belirlenecek. Sonra da mobilyacılarımızla oradaki görevlilerle buluşturacağız.”
Şunu da ekledi:
“Prestijli bir mekan olması yanında, dünya liderlerinin ağırlandığı bir yerde İnegöl mobilyamız yerini alacak. Bunu önemsiyoruz.”