Yıldırım Belediye Başkanı Edebali ev ziyaretleri, gönüllü vatandaşlar da sokaklarda referandum mesaisinde

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ EV ZİYARETLERİ VE GÖNÜLLÜLER
YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ EV ZİYARETLERİ VE GÖNÜLLÜLER

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ EV ZİYARETLERİ VE GÖNÜLLÜLERReferandum nedeniyle biraz daha fazla dikkat çekiyor, fakat Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali 1 yılı aşkın süredir akşamları çat kapı ev ziyaretleri yapıyor. Hatta bazı ziyaretlere eşi Şükran Edebali de katılıyor.
Bu ziyaretler…
Referandum sürecinde biraz daha arttı. Doğal olarak, evlerdeki sıcak sohbetler de referandum ve anayasa değişikliğine neden evet denmesi gerektiğinde yoğunlaşıyor.
Bununla birlikte…
Yıldırım merkezli olarak Yıldırım Belediye Başkanı Edebali’ye destek amacıyla oluşan bir de gönüllü vatandaşlar topluluğu dikkat çekiyor.
Kendilerini Bursa Platformu olarak adlandıran ve farklı yapıları temsil eden gönüllüler hazırladıkları broşürler ve kapılara astıkları notlarda Mesele Memleket Meselesi sloganını kullanıyorlar.
Üstelik…
Gönüllüler yalnızca sokaklarda gezmekle yetinmiyorlar, kentin değişik noktalarında Memleket Meselesi çadırlarıyla diyalog geliştiriyorlar, Bu slogan altında da anayasanın değişmesi istenen maddelerini açıklayıcı bilgiler veriyorlar.