Cumhurbaşkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan’dan lezzet ziyareti sürprizi: Ömür Akkor’un yeni açtığı lokantaya geldi

BİLAL ERDOĞAN VE ÖDÜLLÜ ŞEF ÖMÜR AKKOR
BİLAL ERDOĞAN VE ÖDÜLLÜ ŞEF ÖMÜR AKKOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları genellikle başkanlık yaptıkları sivil toplum örgütlerinin faaliyetleriyle anılıyorlar.
Bunun dışında…
Özel yaşamlarını gözlerden uzak sürdürmeye özen gösteriyorlar. Aynı şekilde, dostlarına yaptıkları ziyaretlerin duyulmasını da pek istemiyorlar.
Nitekim…

Geride bıraktığımız şubat ayının başında kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar başkan yardımcısı olduğu KADEM, yani Kadın ve Demokrasi Derneği Bursa Temsilciliği’nin düzenlediği toplantıda Prof. Dr. Hayrettin Karaman’ın sohbetini dinlemek için kimseye haber vermeden gelmiş ve yine sessizce dönmüştü.
Hatta…

Bursa’ya geldiği, İstanbul’a döndükten sonra öğrenilmişti.
Bu kez de…
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu ve kısa adı TÜRGEV olan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı Başkanı Bilal Erdoğan kimseye haber vermeden Bursa’ya geldi.
Beraberinde…

Eşi Reyyan Erdoğan ve 2 çocuğu da olan Erdoğan, uzun yıllardır dostluğu bulunan Şef Ömür Akkor’un ramazan ayı başında Eker Meydan’da açtığı Zennup adlı Osmanlı yemekleri lokantasına konuk oldu.
Öğle ya da akşam servisinde gelip lokantanın müşterilerini rahatsız etmek istemeyen Bilal Erdoğan ve ailesi, o nedenle iki servis arası olan saat 16.00’da Ömür Akkor’un konuğu oldular.

Yaptığı yemekler yanında yöresel lezzetleri tanıtmak için il il Türkiye’yi gezen ve Ödüllü Şef olarak Bursa’da gönüllerde taht kuran Ömür Akkor’u arayıp “konuklarına ne ikram ettiğini” sorduk.

“O gün menüde ne varsa onları yediler, özel bir şey istemediler. Fakat daha önce de kendisiyle yemek programları yaptığımız için sevdiği yemekleri biliyorum. O nedenle menü dışında birkaç çeşit hazırladım. Ayrıca özel ekmeklerimizin de tadına baktılar” dedi.

Dostunun açtığı lokantaya hayırlı olsun ziyareti için ailesiyle birlikte Bursa’ya gelen Bilal Erdoğan, yaklaşık 3 saatlik lezzet molası sonrası İstanbul’a döndü.
Bu süreçte…
Eşi Reyyan Erdoğan da küçük kızını Eker Meydan avlusundaki trambolinde eğlendirdi.

BİLAL ERDOĞAN VE ÖDÜLLÜ ŞEF ÖMÜR AKKOR