Hasta yatağından kalkıp il başkanları toplantısı için İstanbul’a giden Şadi Özdemir’e Kılıçdaroğlu’ndan özel ilgi: Sen bize lazımsın!

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU VE İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR İL BAŞKANLARI TOPLANTISI İSTANBUL
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU VE İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR İL BAŞKANLARI TOPLANTISI İSTANBUL

Bu sütunlarda daha önce anlattık… CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adalet için Ankara’dan İstanbul’a yürüme kararını açıkladığında, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir teşhisi konulan sağlık sorununa çözüm aramak için İstanbul’da kritik bir ameliyata girmişti.
Nitekim…
Kılıçdaroğlu’nun yürümeye başladığını, ertesi gün yoğun bakımda gözünü açtığında öğrendi.
Fakat…
Yaklaşan kongre süreci için kulis çalışmasını başlatanlar, yürüyüşün başında Özdemir’in ortada gözükmemesi ve sesinin duyulmamasını fırsata dönüştürmek istediler.
Bunun için de…
O kritik bir ameliyat sonrası can derdindeyken, “Tatilini bile bozup gelmedi, bırakıp kaçtı” gibisinden söylentileri kulislere yaydılar.
Ne var ki…
Partililer kısa sürede Şadi Özdemir’in yaşadığı sağlık sorununu öğrenince kulislerde amaçlanan hedefe ulaşamadılar.
Sonrasında…
Özdemir bir yandan tedavi sürecine Bursa’da devam ederken, diğer yandan da partiyle ilgilenmeye başladı. Nitekim, geçen hafta sürpriz yapıp CHP İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldığını bu sütunlarda duyurduk.
Ardından…
Bir sürpriz de pazartesi günü yaptı ve hasta yatağından kalkıp CHP İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere İstanbul’a gitti.
Maltepe’deki Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda Kılıçdaorğlu ile görüşen Özdemir, önce yaşadığı sağlık sorunu hakkında kısa bir bilgi verdi, sonra da “yürüyüşte olamamanın kendisinde yol açtığı duyguları” anlattı.
Bunun üzerine…
İl başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çekilirken CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir’i yanına davet eden Kılıçdaroğlu da, “Şadi Bey sen bize lazımsın, tedavine dikkat et ve buralara gelme” diyerek moral verdi.
Özdemir de toplantının 2 saatlik bölümüne katıldıktan sonra tedavisine ve istirahatına devam etmek üzere yeniden Bursa’ya döndü.