Meral Akşener kuracağı partinin genel merkez binasını anlamlı bir adreste hazırladı, açıklamanın yapılacağı tarihi de belirledi: 29 Ekim

MERAL AKŞENER PARTİSİNİN GENEL MERKEZ BİNASI
MERAL AKŞENER PARTİSİNİN GENEL MERKEZ BİNASI

Kim ne derse desin… Son dönemde Meclis’teki partilerin iç bünyelerindeki çekişmeler ve gelişmeler dışında siyasi heyecan yalnızca, Meral Akşener liderliğindeki hareketle yaşandı.
Gerçi…
Akşener’in ve yol arkadaşlarının MHP’den kopmuş olmaları nedeniyle bu hareketin heyecanı şu sıralarda MHP tabanında yansımalara yol açıyor, ama şu da bir gerçek ki, mevcut partilere oy verseler de yeni bir siyasi heyecan arayanların sayısı az değil.
Zaten…
Bu durum Akşener’in çağrılarına “her siyasi görüşü birleştiren merkez parti” söylemiyle yansıyor.
İşte…
Böyle bir tablo içinde, yeni partinin ekim ayında kurulacağını geçen hafta Bursa’da açıklayan Meral Akşener kuruluş açıklamasının yapılacağı tarihi de belirledi: 29 Ekim.
Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünde Türkiye’nin her yanından ve her siyasi görüşten kalabalık bir kitleyi Ankara’da toplamayı hedefleyen Akşener yeni partiyi açıkladıktan sonra, o gün resmi tatil olduğu için kuruluş dilekçesini ertesi gün İçişleri Bakanlığı’na vermeyi planlıyor.
Hatta…
Genel Merkez binası için de mesaj gibi bir adres belirledi: Ankara’nın Çankaya  semtinde Mustafakemal Mahallesi.
Kiralanan binada hazırlıklara da başlandı.