Bursa’dan Ankara’da BİMER ve CİMER’e elektronik posta yağmuru: Başkanımızdan memnunuz

15 TEMMUZ HALKIN DİRENİŞİ DERNEĞİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM ARGANİ
15 TEMMUZ HALKIN DİRENİŞİ DERNEĞİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM ARGANİ
15 TEMMUZ HALKIN DİRENİŞİ DERNEĞİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM ARGANİ

Anlaşılan o ki… Yaygın medya gazetelerinde yer alan haber ve yazılarla televizyonlarında yapılan yorumlar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile ilgili değişik bir beklenti oluştu.
Daha açık söylemek gerekirse, Altepe’nin istifasının isteneceği havası hızla yayıldı ve her yerde konuşulur oldu.
Bunun üzerine…
Söylentilere karşı harekete geçme gereği duyanlar olduğu kulağımıza geldi.
Nitekim…
Cumartesi gecesinden başlamak üzere Ankara’ya yoğun bir şekilde elektronik posta mesajları gidiyor. Giden mesajların Ankara’da iki adresi var.
Biri…
Kısa adı BİMER olan Başbakanlık İletişim Merkezi, yani Başbakanlık olarak gözüküyor.
Diğeriyse…
Kısa adı CİMER olan Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi olarak adreste yer alıyor.
Bursa’daki internet kullanıcılarından Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı elektronik posta adreslerine gönderilen mesajlarda ortak nokta “Başkanımızdan memnunuz” ifadesi olarak gözüküyor.
Gerçi…
Başlangıcında kendiliğinden bir hareket olarak gelişti, ama Bursa’dan Ankara’ya elektronik posta yağmuru düşüncesi, kısa adı HADİDER olan 15 Temmuz Halkın Direnişi Derneği Başkanı Halil İbrahim Argani’den çıkmış.
Sohbet ederken…
“Son zamanlarda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe ile ilgili o kadar çok şey yazılıyor ve konuşuluyor ki, rahatsız olduk. Vatandaş olarak harekete geçtik ve Bursa için çalıştığına şahit olduğumuz Recep Başkanın yanında olduğumuzu Ankara’ya duyurmak istedik. Başka bir amacı yok” dedi.
Şunu da vurguladı:
“Gerçi ilk olarak bizim arkadaşlarımız elektronik postaları göndermeye başladılar, ama kulaktan kulağı yayılınca bizim dışımıza taştı ve geniş bir kitleye ulaştı.”
Şunu da ekledi:
“Bir rakam var mı bilemiyorum, ama ben de Bursa’dan Ankara’ya giden elektronik posta sayısının çok fazla olduğunu duyuyorum. Böyle giderse çok büyük rakamlara ulaşılır.”