İsmail Hoca’nın her partiden dostlarını bir araya getirdiği nikahta Meral Akşener de kuracağı partinin provasını yaptı

MERAL AKŞENER NİKAH İSMAİL TATLIOĞLU MURAD TATLIOĞLU SİBEL SALİHOĞLU
MERAL AKŞENER NİKAH İSMAİL TATLIOĞLU MURAD TATLIOĞLU SİBEL SALİHOĞLU

Yetiştiği dağ yöresinin ve Bursa’nın önemli değeri Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, akademisyenliği yanında siyasete hep yakın oldu.
1999’da DYP Büyükşehir adayıydı. 2001’de AK Parti kurucuları arasında yer aldı ama akademik kariyeri için yurt dışına gitmeyi tercih edince ayrıldı. 2011’de de MHP milletvekili adayı oldu.
Oğlu Murad Tatlıoğlu ile Sibel Salihoğlu’nun dünkü nikahında da her partiden dostlarını bir araya getirdi, ama gözler, Meral Akşener’in üstündeydi.
Dahası…
Konukların büyük çoğunluğu da Akşener’in siyasi hareketine ilgili göründü.
Özellikle…
DYP’de yöneticilik yapmış isimlerin çoğunu istekli gördük. Hatta, salonda Ülkücü kökenliden çok DYP ve ANAP’lı vardı. Az sayıda AK Partili ile Akşener’i izleyen CHP ve DSP’lileri de fark ettik.
Akşener adeta partisinin provasını yaptı.
Hatta…
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kıydığı nikahta, kendisinden önce İçişleri Bakanı olan Mehmet Gazioğlu ve AK Parti kurucularından TBMM eski Başkanvekili Sadık Yakut’un yanında yaptığı kısa konuşmada, 16 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Tatlıoğlu’nun oğlu Burak’ın sünnet düğününü anımsatıp takıldı:
“Tatlıoğlu ailesi ilginç bir aile. 16 yıl önce oğlu Burak’ın sünnet düğününe katılmıştık. Oradan iktidar çıktı. Sibel’le Murad’dan da daha büyük iktidar bekliyorum.”