İş Sizi Çağırıyor: Gemlik Serbest Bölge firmalarının İnsan Kaynakları bölümleri bir araya gelip istihdam buluşması düzenledi

Yapıyı… Örnek alınacak bir işbirliğiyle Serbest Bölge’de faaliyet gösteren firmaların İnsan Kaynakları Bölümleri oluşturdular ve adına da. İnsan Kaynakları Grubu dediler.
Bu yapı…
Yani Serbest Bölge İK’cıları organizasyonu 17-18 Kasım tarihlerinde Gemlik’te ilk kez kamuoyuna yönelik bir etkinlik düzenlediler. İşkur İl Müdürlüğü, Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ile Gemlik Borsası da bunu desteklediler.
İşte…
Böyle ortaya çıkan 1. İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması öncelikle Gemlik’i hedef almakla birlikte, yakın çevreyi oluşturan Orhangazi, İznik ilçeleri ve Bursa merkezden iş arayanlarla işverenler “İş Sizi Çağırıyor” sloganıyla bir araya getiriyor.
Serbest Bölge’nin eleman sorununu karşılamayı amaçlayan ve Gemlik’te ilk kez yapılacak İK buluşması kapsamında iş arayanların doğrudan işverenle buluşmalarının sağlanması yanında, konferanslar da verilecek.