CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun perşembe sürprizi: Sabah İnegöl, öğleden sonra da Orhaneli programı yaptı

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU VE BURSA MİLLETVEKİLİ ERKAN AYDIN
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU VE BURSA MİLLETVEKİLİ ERKAN AYDIN
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU VE BURSA MİLLETVEKİLİ ERKAN AYDIN

Sabah… Paçacı Hüsnü’nün lezzeti tarif edilmez  paça çorbasına ikinci kaşığı sallamıştık ki CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın arkadaşlarıyla geldi.
Bir yandan çorbaları kaşıkladık, bir yandan siyaseti konuştuk.
Sohbette…
Dikkatlerin Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında yeni Başkan seçimine odaklandığı perşembe günü için CHP’nin yaptığı özel programı anlattı.
Dedi ki:
“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2 Kasım Perşembe günü İnegöl’e geleceğini öğrenince hemen kendisini ziyaret ettim ve dağ yöresine bugüne kadar hiç gitmediğini anımsatıp ‘Sizi memleketim Orhaneli’nde ağırlamak istiyoruz’ dedim.”
Kolay ikna olup olmadığını sorduğumuzda şunu söyledi:
“Orhaneli’ne ilk kez bir CHP Genel Başkanı gelecek. Bunu kendisine söyledim. Ayrıca dağ yöresinde oy sıkıntımız olduğunu anlattım.”
Şunu vurguladı:
“Yörede yaşayan nüfusun daha fazlasının kent merkezinde olduğunu, dolayısıyla merkezin de etkileneceğini ve yararlı olacağını söyledim.”
Kararı da aktardı:
“Sayın Genel Başkanımız hiç itiraz etmedi ve İnegöl’den sonra Orhaneli’ne geçeceğini söyledi. Şimdi program buna göre yapılıyor.”
Şu bilgiyi de ekledi:
“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, hiç oy alamadığımız muhtarlıkların listesinin çıkarılmasını istedi. Bundan sonra daha çok oy çıkmayan yerlere gidecek.”