En az 9 belediye kazanmayı hedefleyen CHP, Kılıçdaroğlu için ilçe ilçe Bursa’yı kuşatma özel planlaması yaptı

CHP İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR
CHP İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR
CHP İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR

Bu kez… Bursa’ya özel bir siyaset planlaması ile saha çalışmalarını yürütüyor. Daha geçen hafta Bursa’da olan, İnegöl ve Orhaneli’nde toplantılar yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu hafta sonu yine geliyor.
Geçen hafta…
CHP’nin oy sorunu yaşadığı iki ilçede sahaya çıkıp özel çalışmalar yapmıştı. Cumartesi günüyse, belediyeyi kazandığı 2 ilçede yani CHP açısından bir çeşit oy depoları olan ilçelerde açılış etkinliklerine katılacak, toplantılar yapacak.
CHP İl Başkanlığı’nın açıkladığı cumartesi programında Nilüfer ve Mudanya belediyelerinin açılış törenleriyle Tarım Kurultayı var.
Fakat…
Kılıçdaroğlu’nun daha önceki gelişlerinde CHP İl Başkanı Şadi Özdemir bazı program sürprizleri yapmıştı. O sürprizlerden yine bekleniyor.
Gerçi…
Özdemir sürprizi sorduğumuzda adres söylemedi, ama “Vatandaşla bire bir teması önemsiyor, o nedenle Osmangazi’de program dışı bir kahve ziyareti yapabiliriz” diyerek ipucu verdi.
Ardından da şunu söyledi:
“Genel Başkanımız Bursa’ya çok önem veriyor, o nedenle de sık sık Bursa programları yapıyoruz. 1 hafta arayla gelmesi de bunu gösteriyor.”
Şu bilgiyi verdi:
“Bununla birlikte, yılbaşına kadar Bursa’da bir kez daha ağırlayacağız. Bu kez de Gemlik, Orhangazi, İznik için özel bir planlama yapacağız.”
Şunu vurguladı:
“Kentin batısında, doğusunda ve güneyinde özel planlamayla çalışmalar yaptı. Şimdi kuzeydeki ilçelerde çalışmalara katılacak.”
Ana plan şu:
“Sayın Kılıçdaroğlu, özel bir planlamayla Bursa’yı ilçe ilçe kuşatıyor.”
Ardından…
“Önümüzde 2 kritik seçim var. Sandıkta rakibimiz olan AKP İnegöl’den il başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı getirdi. Bu da bizi umutlandırdı” dedi ve ekledi:
“Genel Başkanımızın ilçe ilçe kuşatma planıyla bu seçimlerde Bursa’nın kaderini değiştirmek istiyoruz.”
İddiası şu:
“Barışık, çalışkan ve iktidar hedefleyen bir parti vizyonuyla en az 9 belediye başkanlığı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşacağımıza da inanıyoruz.”