AK Parti’de Cumhurbaşkanı seferberliği… FSM Bulvarı’ndaki hastane alanında ilk mitingi pazar günü Erdoğan yapacak

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN
Seferberlik… Geride bıraktığımız hafta sonu başladı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu başkanlığında, başta AK Parti’nin il yönetim kurulu olmak üzere ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla toplantılar yapıldı.
Toplantılara Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.
Üstelik…
Dobruca’daki Büyükşehir tesislerinde yapılan toplantıların tek gündem maddesi vardı. O da, 21 Ocak Pazar günü AK Parti İl Kadın Kolları kongresi için Bursa’ya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılacak karşılama ve ağırlanmasıydı.
Ortaya çıkan taslak program, Ankara’dan gelen Koruma ekibinin yaptığı incelemelerden sonra kesinleşti ve saat de belli oldu.
İlk olarak da…
Nilüfer’de kongrenin yapılacağı Tofaş Spor Salonu’nun dışında Bursalılara hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşacağı alan için son karar verildi.
Buna göre…
Erdoğan pazar günü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde hastane alanı olarak bilinen boş alanın alt bölümüyle Tofaş Spor Salonu arasında toplanacak kalabalığa konuşacak.
Cumhurbaşkanı’nın konuşması programa göre saat 14.00’te başlayacak.
Alanın üst tarafı, yani FSM Bulvarı yanındaki hastane alanının giriş bölümü ilçelerden gelecek otobüslerin park etmeleri için ayrıldı.
Böylece…
Nilüfer Belediyesi’nin 29 Ekim’lerde konser organizasyonları yaptığı ve bazı etkinliklere tahsis edilen bu alanın altındaki bölge ilk kez bir mitinge ev sahipliği yapacak.
İşte…
AK Parti teşkilatları FSM hastanı alanındaki ilk Cumhurbaşkanı mitingi için bu nedenle seferberlik ilan edip pazar gününden itibaren kolları sıvadılar.
Hazırlıkları…
AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a sorduk. Şunu söyledi:
“Cumhurbaşkanımız Bursa’ya çok değer veriyor ve Bursalıları önemsiyor. Hemşerilerimiz de kendisini çok seviyorlar. Pazar günü bu sevginin karşılıklı olarak ortaya çıkacağına inanıyoruz.”
Şunu da ekledi:
“Biz biliyoruz ki çok büyük bir katılım olacak ve Cumhurbaşkanımızı her zaman olduğu gibi Bursa en güzel şekilde ağırlayacak.”