Maliye Bakanı Naci Ağbal ev sohbetinde 25 sanayici ve işadamını ağırladı, aralarında Bursa’dan genç bir sanayici vardı

MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL VE SANAYİCİ NİLÜFER ÇEVİKEL
MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL VE SANAYİCİ NİLÜFER ÇEVİKEL

İnanılmaz bir enerjisi var… Son dönemde neredeyse her gün başka bir yerde. Bir gün İstanbul, bir gün Ankara’daki toplantılarda. Geçen hafta Almanya’nın Frankfurt kentindeki Heimtextil Fuarı’ndaki fotoğraflarını gördük.
Bütün bunların arasında…
DOSAB’daki tekstil fabrikasında, üretimin başında.
Bir yandan da…
Kimi sosyal amaçlı, kimi sanayici ve işadamlarının oluşturduğu derneklerin çalışmalarına katılıyor. Kentle ilgili konferanslarla sempozyumlardan artan zamanlarda da sosyal etkinliklerden geri kalmıyor.
İşte…
Böylesine yüksek enerjiyle her yere yetişen Bursalı genç tekstil sanayicisi Nilüfer Çevikel perşembe gecesi yaptığı sosyal medya paylaşımıyla çok özel davetlilerin katıldığı bir sohbette karşımıza çıktı.
Anladık ki…
Maliye Bakanı Naci Ağbal bir süredir çeşitli sektörlerin temsilcileriyle sohbet ortamlarında bir araya geliyor. Bu sohbetlerin daha dostane ve daha sıcak bir ortamda yapılabilmesi için de bazen Ankara’daki, bazen de İstanbul’daki konutunda konuklarını ağırlıyor.
O gece de…
Aralarında Türkiye’nin tanıdığı bankacılardan değişik sektörlerdeki sanayicilere kadar geniş bir yelpazeden 25 kişiyle bir araya gelmiş.
Bakan konuklarına ekonomiyi ve alınan önlemleri anlatmış, konuklar da Bakan’a kendi sektörlerine ilişkin gözlemlerini iletmişler.
Hatta…
Konuklar arasında hükümetin siyasi görüşüyle uyuşmayanlar da varmış ve eleştiriler ortaya koymuşlar. Danışmanlarının da bulunduğu sohbette Ağbal tüm konuklarını dinlemiş, çok nazik bil dille değerlendirmeler yapmış.
Dahası…
Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın özel olarak davet ettiği konuklarıyla perşembe akşamı gerçekleştirdiği ev sohbetinde ilk sözü Bursa’dan katılan tek kişi ve en genç sanayici olan Nilüfer Çevikel almış.
O da…
Tekstil sanayicilerinin sorunlarını, özellikle de ihracattaki sıkıntıları birinci ağızdan Bakan’a iletme fırsatı bulmuş.
Kısacası…
Çok yararlı bir ev sohbeti olmuş. Konuklar memnun ayrılmışlar, Bakan da onları uğurladıktan sonra Ankara’ya dönmüş.