Nilüfer Kadın Korosu ekrana askeri kamuflajla çıktı, Mehmetçik selamı verip Afrin’deki Zeytin Dalı harekatına destek oldu

NİLÜFER KADIN KOROSU MEHMETÇİK SELAMI VE KAMUFLAJ GİYSİSİ
NİLÜFER KADIN KOROSU MEHMETÇİK SELAMI VE KAMUFLAJ GİYSİSİ

Müzik eğitimi almamış, büyük çoğunluğu evkadınları ve emeklilerden oluşan 175 kişilik kadrosuyla Türkiye’nin en büyük kadın korosu unvanın elinde bulunduran Nilüfer Kadın Korosu Derneği sahnede rengarenk giysileri ve hareketli gösterileriyle hem kendileri eğleniyorlar, hem de izleyenlere Türk Sanat Müziği ziyafeti çekiyorlar.
Yurt içinde ve yurt dışında bugüne kadarki tüm konserleri büyük ilgi gören ve konser verdikleri salonları dolduran Nilüfer Kadın Korosu pazartesi sabahı Olay TV’de Meva Coşkun’un sunduğu Hayatın Tadı programına konuk oldular.
Üstelik…
Sahnedeki rengarenk giysilerin yayına askeri kamuflaj giysileriyle ekrana çıktılar ve şarkılarını seslendirdiler.
Nedenini, Nilüfer Kadın Korosu Derneği’nin kurucusu ve şefi Dr. Aysel Gürel küçük bir şiirle açıklarken Koro Mehmetçik selamı izleyicilerini selamladı:
“Afrin Operasyonu başlar başlamaz / Milletimiz tek yürek kimse bozamaz /Teröristler kaçacak delik bulamaz / Şanlı ordumuzla ezer geçeriz /Zeytin dalı ile de huzur veririz /Şanlı ordumuzla barışseveriz /Bizler Mehmetçiklerin anneleriyiz”