AK Parti Genel Merkezi İnsan Hakları birimi kurdu, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de Başkan Yardımcısı oldu

EMİNE YAVUZ GÖZGEÇ
EMİNE YAVUZ GÖZGEÇ
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ EMİNE YAVUZ GÖZGEÇ

Tüm partilerde olduğu gibi, AK Parti Genel Merkezi’nde de Genel Başkan Yardımcıları çevresinde oluşturulan çalışma birimleri var. AK Parti bunlara İnsan Hakları’nı da ekledi.
Üstelik…
Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı başkanlığındaki İnsan Hakları biriminde Başkan Yardımcısı olarak AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç görevlendirildi.
TBMM Adalet Komisyonu üyeliği yanı sıra Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu bünyesindeki Kırsalda Kadın Alt Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Gözgeç, artık zamanının bir bölümünü de AK Parti Genel Merkezi’nde geçiriyor.
Neler yaptıklarını şöyle anlattı:
“İnsan hakları odaklı politikalar üretilmesi, varsa hak ihlallerinden doğan mağduriyetlerin giderilmesi, özgürlüklerin arttırılması yönünde çalışmalar yapıyoruz.”
Şunu vurguladı:
“AK Parti iktidarı öncesi vesayet odaklarıyla mücadele, özgürlüklerin yaşanamıyor olması, her alanda baskı, ekonomik yoksunluklar vardı. Hükümet politikalarıyla özgürlüklerin genişletilmesi ve insan hakları ihlallerinin giderilmesi yolunda önemli adımlar atıldı.”
Şunu da ekledi:
“Seyahat, çalışma haklarıyla ailenin, gençliğin ve çevrenin korunması, hatta hayvan hakları da çalışma alanımızda. Kısacası tüm yaratılmışların haklarının korunması için çalışıyoruz.”