AK Parti İl Kongresi’ne Ankara ayarı… Başbakan Yıldırım’ın programı değişince kongre 17 Şubat’tan 25 Şubat’a alındı

AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN
AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN

AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN
Haberi… 20 Ocak Cuma günü, yani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi’nden 1 gün önce bu sayfalarda duyurduk.
Buna göre…
AK Parti Genel Merkezi 17 Şubat Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Bursa Kongresi’nin yapılmasını takvime aldı.
İşte…
Bu planlamada Başbakan Yıldırım’ın programından kaynaklanan küçük bir değişiklik oldu ve AK Parti İl Kongresi tarihi 25 Şubat Pazar olarak değişti.
Böylece…
İl Kadın Kolları kongresiyle çıtayı çok yükseğe çıkarıp 8 bin kişilik Tofaş Spor Salonu’nun içini doldurduğu gibi dışarıda da diğer partileri kıskandıracak miting kalabalığı toplayan AK Parti teşkilatı şimdi pazar günü avantajıyla kongreye hazırlanıyor.
Ancak…
Bu kongre öncesinde Başbakan için dışarıda miting düşünülmüyor.
İşte…
Böyle bir ortamda kongre hazırlığı yapan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman bir yandan da üzerinde çalıştığı yönetim kurulu listesi için şunu söyledi:
“Yeni bir ekibiz. Geçen süreçte sorun da yaşamadık. Yalnızca iş ve ailevi nedenlerle aramızda olmayacak birkaç arkadaşımız var. Onların yerine yeni arkadaşları alacağız. Yani yönetim yüzde 80-90 aynı kalacak, büyük çaplı değişim olmayacak.”