TBMM alt komisyonu “kırsalda kadın” gündemiyle Bursa’da toplanıyor, yapılan-yapılması gereken ne varsa masaya yatırılıyor

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ EMİNE YAVUZ GÖZGEÇ

Toplantıyı… Kısa adı KEFEK olan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu bünyesindeki Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Alt Komisyonu Başkanı olarak AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç organize etti.
Bugün Bursa’da yapılacak Alt Komisyon toplantısına, komisyon üyesi milletvekilleri yanı sıra Bursa’dan kırsalda kadın konusunda çalışma yapan kurumlar katılacak.
Listede…
Gıda Tarım ve Hayvancılık, SGK, İŞKUR,  KOSGEB, Gümrük ve Ticaret il müdürleriyle TKDK İl Koordinatörü, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanı, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi, BEBKA, Ticaret Borsası Meclis Başkanı, BTSO Kadın Girişimciler Kurulu, Ziraat Odaları, KADEM, Bursa Üreten Kadınlar Federasyonu yanında ilgili kurumların ve belediyelerin şube başkanları yer alıyor.
Kırsalda kadını ilgilendiren tüm birimlerin katılacağı toplantıda, kırsaldaki kadına yönelik yapılanlar, eksik kalanlar, yaşanan sıkıntılar ele alınıp daha neler yapılabileceği konuşulacak.
Crowne Plaza’daki toplantının ardından, öğleden sonra da komisyon üyeleri saha gözlemleri yapmak üzere işletmeleri ziyaret edip kadın girişimcilerle görüşecekler.